The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)- Release Date Belgium 12 December 2012


dinsdag 13 november 2012

Code 37 (2011) - Season 2


Afleveringen

Seizoen 2
Het tweede seizoen werd opgenomen van eind april tot begin oktober 2010.

Hannah Maes en haar team worden door een wijkagente getipt over een alleenstaande vrouw van 74. Ze werd het slachtoffer van een gemaskerde indringer, die haar ook verkrachtte.
Gastacteurs: Lut Tomsin - Janine Bischops - Bram Van Outryve - Kasper Vandenberghe - Jakob Beks - Luk De Koninck
15 Black Diamond
Zakenman Leo Vervliet krijgt de pandoering van zijn leven in een luxehotel. Als blijkt dat hij die avond een afspraak had met een escorte, trekt Hannah de zaak naar zich toe.
Gastacteurs: Rudy Morren - Els Dottermans - Eko Noah - Anemone Valcke - Daisy Van Praet
16 Tweede kans
Op de computer van een pedofiel wordt een naaktfoto gevonden van een dertienjarige jongen. Het team ontdekt dat bij hem in de buurt een veroordeelde pedofiel woont die onlangs is vrijgekomen.
Gastacteurs: Frank Focketyn - Tom Van Bauwel - Eva Van Der Gucht - Jules Mastenbroek - Maarten Claeyssens - Jozef Vandermeulen
17 Fair trade
De tiener CĂ©leste krijgt thuis pikante pakketjes toegestuurd. Haar moeder is in alle staten en zet Hannah Maes en haar team onder druk om de dader te vinden.
Gastacteurs: Ina Geerts - Johan Heldenbergh - Marie Van Loock - Joy Thielemans - Luk Wyns
18 El Paradiso
In een bar valt een Oost-Europees hoertje van de trap. Uit getuigenissen van klanten en andere hoertjes blijkt dat het meisje op de vlucht was voor twee klanten die haar misbruikten.
Gastacteurs: Peter Van den Eede - Sofie Heyens - Jehon Gorani - Katrin Lohmann - Kasper Vandenberghe - Virginie Arnaud
19 In De Cel
Hannah Maes gaat undercover in de vrouwengevangenis, die wordt geteisterd door een serie lesbische verkrachtingen. Al snel beseft ze dat je achter de tralies ogen op je rug moet hebben.
Gastacteurs: Ingrid De Vos - Ruth Beekmans - Gert Lahousse - Eva Schram - Rania Gaaloul - Eddy Faus - Isabel Leybaert - Tine Cartuyvels
20 Razernij
Een jonge vrouw wordt thuis neergeslagen en aangerand. De verdenking valt al snel op de vriend van het slachtoffer, tot plots de link wordt gelegd met een serieverkrachter uit Brussel.
Gastacteurs: Stan Van Samang - Gert Winckelmans - Mark Vandenbos - Bruno Covemaecker - Astrid Haerens - Els Van Pedorgh
21 Gekraakt
In een kraakpand sterft een jonge vrouw tijdens het draaien van een snuffmovie. Niemand van de bewoners heeft iets gezien en het team van Hannah Maes staat dan ook voor een raadsel.
Gastacteurs: Jeroen Perceval - Ben Van Ostade - Eline Kuppens - Stijn Cole - Peggy De Landtsheer - Robrecht Vanden Thoren
22 Carwash
Kassiersters van de supermarkt doen aangifte nadat ze worden lastiggevallen op de parking vn de supermarkt. Alle sporen leiden naar Kevin.
Gastacteurs: Pepijn Caudron - Joke De Bruyn - Liesa Naert - Koen Van Kaam - Kris Cuppens
23 Edge Play
Sonja Ramaekers wordt in SM-club Sub Space overvallen en mishandeld. Hannah en haar team starten een onderzoek.
Gastacteurs: Isabelle Van Hecke - Bruno Vanden Broecke - Gustaaf Smans - Reinhilde Decleir - Eddy Vereycken - Steve Geerts
24 Buren
De 14-jarige Pieter Verhaelen onderneemt een zelfmoordpoging. Hij blijkt verkracht geweest te zijn. Hannah en haar team starten een onderzoek.
Gastacteurs: Veerle Dobbelaere - Ludo Hoogmartens - Veerle Eyckermans - Rik Willems - Frank Dingenen - Nathan Naenen
25 De oase - deel 1
De 20-jarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Ook Vicky Renders raakt betrokken bij de zaak.
Gastacteurs: Ianka Fleerackers - Matteo Simoni - Marc Van Eeghem - Nico Sturm - Mathijs Scheepers - Marieke Dilles - Hendrik Aerts - Rik Verheye
26 De oase - deel 2
De dood van Vicky Renders drijft Hannah Maes tot het uiterste in het onderzoek naar de groepsverkrachtingen. Intussen krijgt ook haar persoonlijke queeste een dramatische wending.
Gastacteurs: Ianka Fleerackers - Matteo Simoni - Marc Van Eeghem - Mathijs Scheepers - Marieke Dilles



Geen opmerkingen:

Een reactie posten