The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)- Release Date Belgium 12 December 2012


dinsdag 13 november 2012

Code 37 (2012) - Season 3


Afleveringen

Seizoen 3
Het derde seizoen werd opgenomen van 5 mei tot 23 december 2011. Het seizoen start met de film die tot dubbelaflevering werd herwerkt, gevolgd door 11 reguliere afleveringen.

27 De Nachtwacht - deel 1
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee.
Gastacteurs: Jurgen Delnaet - Manou Kersting - Nathalie Meskens - Peter De Graef - Maaike Neuville - Mark Verstraete
28 De Nachtwacht - deel 2
Terwijl het onderzoek naar de prostitutie verderloopt, bereikt de queeste van Hannah een drieste climax wanneer commissaris Mark Vermaelen plots dood wordt aangetroffen.
Gastacteurs: Jurgen Delnaet - Manou Kersting - Nathalie Meskens - Peter De Graef - Maaike Neuville - Mark Verstraete
29 Virgin Suicides
In een katholiek internaat pleegt een van de meisjes zelfmoord. Ze bleek even voordien te zijn verkracht. Hannah ontdekt intussen dat commissaris Mark Vermaelen werd vermoord.
Gastacteurs: Stefanie Huysmans - Natali Broods - Stefan Lernous - Pieter Embrechts - Rik Van Geel
30 Triple X
Een medewerkster van een sekslijn wordt telefonisch bedreigd door een van haar klanten. Niet veel later wordt ze brutaal verkracht. Nadien wordt ook een van haar collega's bedreigd.
Gastacteurs: Alejandra Theus - Sam Louwyck - Karel Tuytschaever - Sophie Decleir- Noémie Schellens
31 Schemerzone
Een man beweert dat zijn nichtje in een psychiatrische instelling werd verkracht. Volgens de directeur zijn zijn patiënten echter onmogelijk tot zoiets in staat, net als het personeel.
Gastacteurs: Koen De Sutter - Luc Nuyens - Stefaan Degand - Jochen Balbaert - Johan Van Assche
32 Ons kent ons
Een vrouw wordt betrapt op openbare zedenschennis. De zaak leidt het team naar de financiële afdeling van het politiekorps, waar ze sinds kort solliciteerde.
Gastacteurs: Ariane Van Vliet - Roos Van Vlaenderen - Gene Bervoets - Zouhir Ben Chikha - Kyoko Scholiers
33 Gigolo
Een gigolo werd door een vrouwelijke klant verkracht. Niet veel later wordt een van zijn vaste klanten dan weer verkracht door een man. Hannah ontmoet intussen Struelens.
Gastacteurs: Steven Van Watermeulen - Jeroen Van Dyck - Tine Reymer - Truus Druyts - Matthieu Sys - Katelijne Damen
34 Teamwork
Een vrouw beweert dat haar tweelingzus op een bouwwerf door haar collega's werd aangerand. Hannah heeft een ontmoeting met Iris Nijs, de voormalige secretaresse van Struelens.
Gastacteurs: Simone Milsdochter - Leen Roels - Stany Crets - Jan Hammenecker - Bert Haelvoet - Alain Rinckhout
35 Ondergronds
Na het terugvinden van het verminkte lichaam van een jong meisje, wordt ook een negen jaar oude verdwijningszaak heropend. De jongedame in kwestie blijkt mogelijk nog in leven.
Gastacteurs: Tibo Vandenborre - Koen Van Impe - Karin Tanghe - Wouter Bruneel - Elke Shari Van Den Broeck
36 Sterrenstof
Een succesvolle vrouwelijke dj wordt na haar optreden brutaal verkracht. Eerst zoekt men de dader onder haar fans, maar later wijst alles naar een van haar concurrenten.
Gastacteurs: Charlotte Vandermeersch - Stef Aerts - Willem De Wolf - Sara De Bosschere - Jonas Van Geel
37 Natuurlijke drang
Terwijl Hannah rouwt om de dood van haar vader, wordt de rest van het team opgeroepen voor de moord op een prostituee. De dame had een duister verleden.
Gastacteurs: Oscar Van Rompaey - Wine Dierickx - Leah Thys - Lea Couzin - Daan Hugaert - Mieke Bouve
38 Preggo - deel 1
Het team stuit op een zaak van preggo: verkrachting van hoogzwangere vrouwen. Hannah ontsluiert stilaan haar persoonlijke case en krijgt onverwacht bezoek.
Gastacteurs: Kristof Verhassel - Kürt Rogiers - Hilde De Baerdemaeker - Dirk Tuypens - Valentijn Dhaenens - Warre Borgmans - Karel Vingerhoets - Darya Gantura - Tatyana Beloy
39 Preggo - deel 2
Het team zoekt verder naar de tweede verdachte in de preggozaak. In haar persoonlijke queeste legt Hannah de laatste puzzelstukjes bij elkaar nu haar broer Bart plots voor haar neus staat.
Gastacteurs: Kristof Verhassel - Kürt Rogiers - Hilde De Baerdemaeker - Dirk Tuypens - Valentijn Dhaenens - Warre Borgmans - Darya Gantura - Tatyana Beloy



Geen opmerkingen:

Een reactie posten